Info

KEITÄ ME OLEMME?

Digitaldentin perustettiin vuonna 2020 tarkoituksena jatkokouluttaa hammaslääkäreitä digitaaliseen hammaslääketieteeseen. Sivusto julkaisiin tammikuussa 2021 ja ensimmäinen webinaari pidettiin huhtikuussa.

Sivuston tarkoitus on yhdistää, motivoida ja kouluttaa hammaslääkäreitä digitaalisella taipaleella.

Hammaslääketiede on murroksessa ja intraoraaliskannerit ovat tulossa lähes joka toimenpiteeseen mukaan. Täysin digitaalisesti voidaan tehdä hoidosta parhaimmillaan nopeampaa, toistettavampaa ja ennen kaikkea turvallisempaa. Olemme tässä suhteessa etuoikeutettuja kun saamme olla muutoksessa mukana eturintamassa.

IHMISET

OSSI VUOLA

hammaslääkäri

Ossi on digitaldentinin perustaja ja sivuston ylläpitäjä. Hän on valmistunut 2016 Itä-Suomen Yliopistosta ja on pääsääntöisesti työskennellyt yksityisellä sektorilla siitä lähtien.

Ossi tekee kliinistä potilastyötä ja lisäksi jatkokouluttaa hammaslääkäreitä ympäri Suomea. Kliiniseen työhön kuuluu perushoidon lisäksi kirurgiaa, kiinteää ja irtoprotetiikkaa, sekä implanttiprotetiikkaa.

MARKO AHONEN

hammaslääkäri

Marko on CERECFinlandin perustaja ja digitaalisen hammashoidon pioneeri Suomessa. Hän tekee kliinistä potilastyötä, sekä jatkokouluttaa hammaslääkäreitä Suomessa ja ulkomailla.

Markolla on oma vastaanotto Hämeenlinnassa, Hammashuippu, jossa myös Ossi työskentelee päätoimisesti. Klinikka on yksi Suomen moderneimpia ja pääpaino on chairside -töissä.

YRITYS

digitaldentin
Vartalon Hymy Oy
Y-tunnus 2833109-8
Oritmurrontie 40 A 2
04420 JÄRVENPÄÄ