etusivu oikea Forum CEREC Ohjeet

 • Ohjeet

  Posted by Ossi on 11.9.2022 at 17:04

  Kysy täällä kaikki tekniseen työskentelyyn liittyvä asia. Asia voi koskea ohjelman käyttöä, jyrsintä tai polttouunia, maalausta tai mitä tahansa em. liittyvää.

  Voit tarvittaessa lisätä kuvan tai videon (maksimikoko 128Mt) ja halutessasi myös .dxd tiedoston, jos haluat omaan potilaskeissiin esim suunnitteluun apua. Jos lähetät mitään tiedostoja, varmistu ettei niissä näy potilaan tunnistetiedot!

  Ossi replied 1 year ago 2 Members · 2 Replies
 • 2 Replies
 • Vainonkatuoral

  Member
  26.5.2023 at 21:25

  Hei,

  Miten voin muotoilla uudestaan kruunua? Olen siis tehnyt ja tallentanut kruunun, mutta haluaisin avata työn uudestaan ja muotoilla kruunun uudelleen. Onnistuuko palata vanhaan skannaukseen takaisin ja missä kohtaa cerec ohjelmaa?

  Yt minna

 • Ossi

  Administrator
  26.5.2023 at 21:32

  Onnistuu, etsi potilaan nimellä alkuvalikosta ja näet kaikki työt mitä hänelle on tehty. Huomaa, että tekijä täytyy valits myös oikeaksi. Samalla potilaan nimellä voi siis olla kaksi korttia ja eri lääkärien tekemiä. Valitse oikea työ ja avaa se, oikealta näet esikatselun niin osut oikeaan työhön. Design-vaiheessa sinun täytyy klikata unlock tools kahdesti, jotta saat työtä muokattua ja voit jatkaa siitä mihin viimeksi jäit.

  Voin alkuviikosta kuvata videolle jos tarvetta on!