3Dent – täysin digitaalinen hammaslaboratorio

Digitaalinen hammaslaboratorio 3Dent on kehittynyt pitkäaikaisten kokemusten pohjalta perinteisistä hammaslaboratorioista. Yhteistyössä Dentalpoint hammaslaboratorion kanssa, he ovat testanneet erilaisia jyrsinkoneita, 3D-tulostimia ja niihin soveltuvia materiaaleja Helsingissä jo vuosien ajan.

Tavoite on ollut yksinkertainen – tarjota vähintään yhtä hyviä tuotteita ja palveluita kuin perinteinen hammaslaboratorio. Visio oli kehittää nykyaikaisia digitaalisia teknologioita hyödyntävä hammaslaboratorio. Digitaaliteknologia on laajentanut merkittävästi hammaslaboratorioiden mahdollisuuksia vastata yhä erilaisiin tarpeisiin.

Tässä videossa tutustutaan 3Dentin toimintaan ja haastatellaan toista perustajista Oliver Männikiä, sekä laboratoriopäällikköä Sonja Wallinia.

Tulevassa videosarjassa käydään läpi zirconian valmistus digitaalisen jäljennöksen perusteella. Mitä materiaaleja on saatavilla ja mitä niillä on eroa? Mihin kaikkeen zirconia sopii ja miten se eroaa muista materiaaleista?

Responses

  1. Jos haluat kysyä 3Dentin porukalta niin se on enemmän kuin sallittua! Voit myös esittää toiveita seuraavaan videosarjaan, mikäli jokin asia askarruttaa zirconiassa.

Comments are closed.